Forskerstillinger EUKids online, UiO

To midlertidige stillinger som forskere er ledige ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. Den ene stillingen skal jobbe primært med kvantitative analyser, mens den andre stillingen skal jobbe primært med kvalitative studier. Stillingene er på 2 år (med mulighet for forlengelse i én av stillingene), og begge stillingene er åpne for søkere både med og uten doktorgrad.

En midlertidig stilling som forsker er ledig ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. Stillingen er på 2 år. Vi søker en forsker som kan lede undersøkelsens statistiske analyser, initiere og bidra til vitenskapelige publikasjoner og populærvitenskapelige rapporter i samarbeid med andre forskere og utføre statistiske analyser på vegne av andre forskere og samarbeidspartnere.

Stillingene er knyttet til Senter for Barn, unge og medier, og skal bidra til å oppfylle senterets forsknings- og formidlingsoppgaver knyttet til Norges deltakelse i den internasjonale EU Kids Online-undersøkelsen 2024-2025.

Søknadsfrist: 1. oktober 2024.